Mijn naam is Gitte van Leeuwen-de Heer, getrouwd, moeder van een bijna volwassen dochter en ben samen met mijn collega één van de administratieve duizendpoten van Haviq. Voordat ik een duizendpoot werd op administratief en beleidsmatig gebied heb ik al veel werkervaring opgedaan.

Ooit afgestudeerd als logopedist en bijna twintig jaar in meerdere eigen praktijken en in een ziekenhuis werkzaam geweest. Daarna heb ik allerlei management functies gehad in o.a. de kinderopvang, de dentale sector en de zorg.

Gedurende mijn hele werkzame leven is er een constante link met zorg en onderwijs, cliënten, patiënten en ouders. Daar ligt mijn drijfveer en affiniteit. Ik wil zaken goed regelen voor collega’s en voor (ouders van) cliënten, zodat zij alle tijd hebben om te werken aan het proces waar zij binnen Haviq mee bezig zijn.  Ik heb de beslissing gemaakt dit niet meer vanuit een management rol te willen doen, maar vanuit een facilitaire rol. Die rol past mij ook prima. Voor mij geldt dus: Faciliteren, ontzorgen, regelen: kom maar op!

Ik heb een brede belangstelling en vind het leuk om me te verdiepen in dingen die me interesseren. Dat kan echt van alles zijn.

In mijn vrije tijd wandel ik veel. Ik ga graag naar het theater, houd van muziek en zingen. Ik ben altijd op zoek naar muziek die me raakt. Gezellige dingen doen met mijn gezin, reizen, uit eten gaan of met vrienden afspreken vind ik ontspannend. Daarnaast lees ik heel graag (bij voorkeur thrillers) en kijk ik ook graag een leuke serie of een film.

Ik werk bij Haviq in een heel leuk, warm team waar ik me meer dan welkom voel. Vanuit deze warme basis hopen we dat onze cliënten en hun ouders zich hier net zo welkom voelen.