Mijn naam is Jeffrey de Geus en binnen Haviq ben ik werkzaam als talentbegeleider.

Plezier, veiligheid en vertrouwen vormen voor mij de basis in het werken met de verschillende talenten binnen Haviq. Graag sta ik afwisselend naast, voor of achter de jongeren, maar wel altijd op gelijkwaardige hoogte. Ik ben iemand die praktisch is ingesteld en ga graag op een actieve manier aan de slag om te kunnen werken aan verschillende doelen en uitdagingen. Graag gebruik ik in de contactmomenten dan ook sport, spel en activiteiten als middel om tot goede gesprekken te komen of door bepaalde situaties te laten ontstaan waar we aan kunnen werken.

Daarnaast is het voor mij belangrijk om te kijken wat iemand beweegt of wat ervoor zorgt dat iemand zich op een bepaalde manier gedraagt of voelt. Iemand echt leren kennen en zien wie de persoon achter het masker of het muurtje is. Vanuit mijn eigen persoonlijke ervaring weet ik dan ook dat niet altijd alles direct is zoals het misschien op het eerste oog lijkt. Graag zet ik mijn ervaring dan ook in om mensen te helpen. Verder is ieder individu anders, wat voor de één werkt kan voor de ander niet werken, of andersom. Het gaat dus om het leveren van maatwerk, het gemiddelde is slechts het gemiddelde.