Mijn naam is Joyce,

Ik ben opgeleid als leerkracht en jeugdhulpverlener. Mijn missie is om zorg en onderwijs te verbinden en samen te laten werken.

Mijn werk kenmerkt zich door niet alleen te werken aan wat er niet goed gaat maar door vooral ook uit te zoomen naar het grotere geheel of om in te zoomen en aandacht te geven naar de manier waarop iemand met een lastig gedoe omgaat, om zo de vaardigheden te kunnen versterken die ervoor zorgen dat je wel kan doen waar je hart sneller van gaat kloppen of dat weer durft te ontdekken, ervaren en ontwikkelen.

Ik ben moeder van 3 dochters en ik heb een fantastische lieve hond Soof.

In mijn gezin heb ik te maken met neurodiversiteit en hoogbegaafdheid. Zo heb ik niet alleen de kennis opgedaan om te werken met de kinderen en ouders met neurodiversiteit, maar heb ik ook de ervaring als ervaringsdeskundige. Daarnaast heb ik ook te maken gehad met een levensbedreigende ziekte. Door mijn opleiding voor acceptatie en commitment therapeut heb ik  mijn weg gevonden om ondanks pijnlijke ervaringen, uitdagingen binnen mijn gezin en lichamelijke beperkingen toch het leven te leiden waar ik gelukkig van word. Dit heeft mij als hulpverlener geleerd dat ik niet de antwoorden hoef te weten om naast jou te mogen staan, maar wel hoe ik met jou kan onderzoeken wat jij nodig hebt om te bewegen naar je talenten en passies en ruimte te maken voor wat daarvoor in de weg staat. Dit is waar ik kinderen, ouders en leerkrachten bij kan en wil ondersteunen. Dit doe ik door samen te verbinden, vertrouwen te bouwen, te vertragen en soms ook te leren verdragen.

Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin, lieve vriend en vriendinnen, door te wandelen in de natuur met mijn hond, te suppen, rolschaatsen, skiën, musea bezoeken, lezen of te (moes)tuinieren en uitgebreid te koken. Ook ben ik te vinden in de sportschool en op een yogamat.