Voor wie

De koffiemomenten zijn bedoeld voor ouders van hoogbegaafde kinderen, die op zoek zijn naar herkenning en erkenning. Die in contact willen komen met andere ouders in een vergelijkbare situatie. Die onder het genot van een kopje koffie of thee met een koekje ervaringen willen uitwisselen. Die andere ouders willen ontmoeten die na een half woord precies begrijpen wat je bedoelt en ervaart.

 

“De extra dingen zoals de koffiemomenten en de oudertraining zijn echt heel fijn!”

(Bron: CTO 2024)

Waartoe

Ouders vinden herkenning en erkenning bij elkaar in een laagdrempelig samenzijn. Tijdens een koffiemoment staat steeds een bepaald thema centraal. Twee van onze professionals zijn aanwezig om het gesprek te begeleiden en de input vanuit de ouders vanuit de werkpraktijk toe te lichten en/of theoretisch te onderbouwen. Zo wordt er samen geleerd, gelachen en soms ook gehuild.

Wanneer

De koffiemomenten vinden plaats op donderdagavond van 19.30 – 21.00 uur aan onze locatie aan het Nieuwland Parc 400. De data en thema’s worden gedeeld via onze website, facebook en instagram.

Aanmelden voor deze avonden kan via info@hartvooriq.nl.

Wij vragen een bescheiden bijdrage van €5 p.p voor de koffie/thee en de waardevolle kennis waarmee je weer naar huis gaat.