Kennis is het enige dat zich vermenigvuldigt wanneer je het deelt!

Uit ervaringen van ouders en van onszelf blijkt dat er nog veel onwetendheid is op het gebied van hoogbegaafdheid. Ouders lopen tegen dingen aan in de opvoeding en op scholen bestaat er regelmatig nog handelingsverlegenheid wat betreft de signalering en begeleiding van hoogbegaafde kinderen.

Wat wij doen

Haviq organiseert regelmatig informatieve bijeenkomsten waar ouders van hoogbegaafde kinderen elkaar kunnen ontmoeten, maar bijvoorbeeld ook andere professionals die te maken hebben met hoogbegaafdheid.

Voor wie

De lezingen en masterclasses worden gegeven voor iedereen die vanuit de persoonlijke situatie of op werkgebied te maken heeft met (de verschillende aspecten van) hoogbegaafdheid. Het is ook mogelijk om lezingen en masterclasses op school te verzorgen, voor leerkrachten, professionals in de zorg enzovoort. Neem voor een passend aanbod contact op met Haviq. We denken graag mee in de verschillende mogelijkheden!

Waartoe

Door met elkaar in gesprek te gaan en kennis te delen kunnen we de hoogbegaafde kinderen nóg beter begrijpen en begeleiden, thuis en op school.

Onze aanpak

Via de website en de sociale media wordt bekend gemaakt wanneer een lezing of masterclass gegeven wordt. Wilt u een lezing / masterclass op maat, bijvoorbeeld voor een leerkrachtenteam op school? Neem dan contact met ons op, en vraag naar de mogelijkheden.

Meer weten?

Neem contact met ons op