Hallo, mijn naam is Daan. Prettig kennis te maken.

Vanuit mijn ervaringsdeskundigheid begeleid ik de jongeren van Haviq door hen de ruimte te geven zichzelf weer te zijn/te hervinden.

In mijn eigen schoolcarrière ben ik uitgevallen na 5 jaar VWO te hebben gevolgd. Ik heb een half jaar thuisgezeten en ben vervolgens naar een instelling, het Centrum voor Creatief Leren (CCL), gegaan die vergelijkbaar is met de @HOOOM-Groep bij Haviq. 3 jaar lang heb ik deze begeleiding genoten alvorens uit te stromen en 2 jaar lang te koken op sub-sterrenniveau. Ik heb altijd een fascinatie gehad met begeleiding en hoogbegaafdheid. Derhalve ben ik mij blijven ontwikkelen door middel van NLP (Neuro linguïstisch Programmeren). Elke keer wanneer ik weer een cursus had afgerond trok de keuken, vol met hoogbegaafde onderpresteerders, mij een stukje minder. Ik wou graag voltijds begeleiding geven, hetgeen ik vervolgens ook enkele jaren heb gedaan voor Feniks Talent te Utrecht.

Hetgeen me trekt aan het werken met hoogbegaafde jongeren is dat ik het gevoel heb mezelf te kunnen zijn en vanuit gelijkwaardigheid met elkaar in contact te treden. In mijn begeleiding staat de Sociaal Emotionele Veiligheid van de jongere centraal en zet ik mij in deze op de groep zoveel mogelijk te waarborgen/faciliteren.

Voor vragen en/of toelichting sta ik u graag te woord bij verdere kennismakingsmomenten.