Ik ben Denise, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik ben orthopedagoog en heb jarenlange werkervaring binnen de jeugdhulpverlening, onder andere in opvoedondersteuning, jongerencoaching, residentiële jeugdzorg, pleegzorg en toeleiding naar specialistische jeugdhulp in het wijkteam. Al deze ervaringen neem ik samen met mijn eigen persoonlijke ervaringen mee naar Haviq.

Bij Haviq voelt het als een warme en veilige thuisbasis om mezelf nog verder te ontwikkelen en in te zetten voor de kinderen, jongeren en gezinnen waaraan wij hulp bieden. Dit doe ik samen met mijn collega’s met veel passie, inzet en betrokkenheid. Wat ik het allerbelangrijkste vind, is dat iedereen zichzelf kan zijn en kan ontdekken, zichzelf hierom kan waarderen en zich gewaardeerd kan voelen. Deze lessen probeer ik mijn eigen kinderen ook mee te geven. Ik ben authentiek in mijn werken en leer nog elke dag bij. Wat ik vooral geleerd heb, is het dat kinderen de grootste spiegel zijn die je jezelf kunt voorhouden! Ik werk vanuit verbinding en gelijkwaardigheid en probeer met mijn kennis en expertise aan te sluiten op wat kinderen, jongeren en ouders al weten en ervaren hebben.

In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin met de caravan weg, doe ik aan yoga en probeer ik het hardlopen (weer) op te pakken. Dit helpt mij om balans te vinden tussen de uitdagingen die ik opzoek en het opladen van mezelf om alles in mijn leven zo goed mogelijk vorm te geven.

Ik hoop dat ik je/jullie kan helpen in het herstellen van de eigen balans en het uitbouwen van de vaardigheden die nodig zijn om zelf de hobbels te kunnen gaan opvangen. Een mooi aspect van mijn werk is om tijdelijk een kijkje te mogen nemen in het leven van allerlei verschillende gezinnen en hier iets aan toe te mogen voegen. Tot ziens bij onze fijne locatie!