Gedreven, enthousiast, betrokken en authentiek. Moeder van 2 pubers, die veel in hun mars hebben. In mijn vrije tijd ben ik in de tuin te vinden of in de keuken om iets lekkers te bakken. Bioloog in hart en nieren en jarenlange ervaring als docent binnen het voortgezet onderwijs. Dat is een in een notendop wie ik ben.

Het oprichten van Hart voor IQ is een mooie stap in mijn carrière gebleken. Mijn passie voor kinderen en jongeren uit de doelgroep kan ik hier zeker in kwijt. In het eerste begin als begeleider, coach, administratief medewerker, schoonmaker en alles wat er verder moest gebeuren. Nu de organisatie groter is geworden richt ik mij als directeur volledig op het draaien van de organisatie en het aansturen van het team.

En daar komt mijn kennis van de biologie ook weer van pas. Want als iedereen een eigen passende rol binnen het geheel heeft en op een positie zit die hem of haar het beste past, dan blijft het (eco-) systeem in balans en kunnen we vanuit de wederkerigheid en gebruik makend van elkaars kwaliteiten een hele mooie organisatie neerzetten. Ik zie mijn eigen rol hierin als faciliterend. Wanneer iedereen zich gezien en gehoord voelt en met plezier zijn werk doet, komt dat de kwaliteit van de hulpverlening en de organisatie als geheel alleen maar ten goede!

Email Dorien