Mijn naam is Esther Borsboom. Geboren in Rotterdam en na diverse omzwervingen door Nederland woon ik nu met mijn man en twee puberzonen in Dordrecht. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten actief bezig. Hardlopen, wandelen, fietsen, meedoen met een obstacle run of de Roparun, ik vind het allemaal leuk om te doen. Stil zitten is niet echt mijn ding zeg maar.

Mijn ‘werkleven’ speelde zich grotendeels af binnen gemeenteland. Ik heb bij verschillende gemeenten verschillende functies vervuld als adviseur op het terrein van onderwijs, peuter/kinderopvang, voor- en vroegschoolse educatie en lokaal jeugdbeleid.

Vanuit mijn privé heb ik een paar jaar geleden kennis mogen maken met de Stichting Hart voor IQ. Ik heb deze stichting leren kennen als een fijne, deskundige en warme organisatie. In die tijd heb ik in mijn enthousiasme al geroepen dat als er ooit ondersteuning nodig zou zijn op het gebied van financiën, administratie, beleidsmatig etcetera, ik zeker interesse zou hebben om bij Haviq aan de slag te gaan. Toen deze mogelijkheid zich aandiende heb ik deze kans dan ook met beide handen aangegrepen en ik werk er met heel veel plezier!