Na een periode intensief samen schrijven, waarbij je elkaar goed leert kennen ;), met Lijnie en Dorien hebben we alle drie besloten dat het tijd is voor een volgende stap in onze samenwerking en ben ik aan boord gekomen als medebestuurder bij Haviq.

Ik ben begonnen als hulpverlener in de jeugdhulpverlening met specialisaties op het gebied van (passend) onderwijs, systeemtheorie en complexe GGZ problematiek. In dit werken ben ik veel vraagstukken tegengekomen waarbij de vraag hoe het kan dat mensen verwrongen raken in door andere mensen bedachte structuren, zonder dat dit ooit de bedoeling is geweest, steeds sterker in mij groeide. In antwoord hierop heb ik een weg in gezocht in het creëren van trainingen en opleidingen, om daarin met elkaar een andere maat leidend te laten zijn in het werk: de menselijke maat. Deze gedachte verder vertalen naar de praktijk, gecombineerd met het breder en steviger bouwen van een andere manier van doen, is wat me brengt naar Haviq.
Mijn stijl van werken heeft veel weg van de presentie benadering. Ik heb niet alle oplossingen of Altijd Passende technieken, maar zal niet snel opgeven en wil samen met jou het proces van onderzoeken en vallen en opstaan, aangaan.

Daarnaast ben ik as we speak al heel lang gelukkig getrouwd en zijn we samen ouders van twee schitterende volwassenen. In mijn vrije tijd ben ik teamleider en jongerenleider in onze kerk, kook en bak ik graag voor mensen van wie ik hou, ben ik dol op lezen, kunst, muziek, familietijd en vrienden, hardlopen en geniet ik van de dagelijkse wandelingen met onze hond.
Er zijn vaak teksten die me dagelijks inspireren en die een tijd met me mee gaan, op dit moment is dat deze:
“Above else, guard your heart because everything you do flows from it”