Hartstikke gelukkig -met een zachte-g- woon ik samen met mijn vriend in zuiden van het land. Ik houd van allerlei creatieve uitspattingen, van ambachten tot fröbelen en alles wat daar tussenin zit. Ik lees, zing en zwem graag en onlangs heb ik mijn ‘stoffige’ pianoboek uit de kast gepakt en ben weer aan het oefenen geslagen.
Ik heb een groot hart en luisterend oor voor jongeren en werk dan ook met veel plezier op een basisschool als leerkracht van groep 7/8.

Vanwege mijn interesse in (hoog)begaafdheid, ben ik de opleiding tot ECHA specialist in Gifted Education gaan volgen. Voor deze doelgroep heb ik op school de maatklas opgericht, om hen onderwijs op maat te kunnen bieden.

Deze sensitieve doelgroep heeft echt mijn Hart gestolen!
Ik word enthousiast en ben geraakt door hun originele zienswijzes, leerhonger en hun gevoelige kanten. Het geeft me energie om met deze jongeren een oprechte verbinding aan te gaan en hen vaardigheden aan te leren waardoor ze weer in hun kracht komen te staan.

Bij Hart voor IQ zie ik hetzelfde Hart voor deze jongeren terug en ben dan ook blij dat ik bij kan dragen aan ruimte voor hun ontwikkeling, sensitiviteit, oprechte verbinding, maar vooral aan het (her)vinden van geluk… Natuurlijk met een zachte-g!