Bij mijn sollicitatiegesprek vroegen Dorien en Lijnie wat mijn favoriete lijfspreuk is. Ik vond het lastig hier een éénduidig antwoord op te geven en beloofde er nog op terug te komen. En opeens wist ik het… “het leven is nooit af, dus je kan maar beter onderweg zijn”

Rustgevend, openhartig, aanmoedigend en ontzettend nieuwsgierig zijn woorden die mij goed typeren. Vanuit mijn onderwijsachtergrond heb ik enorm veel ervaring opgedaan in het coachen en ondersteunen van leerlingen. Omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging ben ik onlangs als ZZP’er gestart.
Ik kijk in eerste instantie naar wat wel werkt, vanuit een authentieke positieve benadering om veerkracht te vergroten en te bouwen aan ieders natuurlijke kwaliteiten.

Als avontuurlijke wielrenner probeer ik altijd het beste uit mezelf te halen en reis ik graag de wereld rond. Daarnaast vind ik het enorm fascinerend onze blauwe planeet vanuit meerdere perspectieven te bekijken en daarover te discussiëren, geen onderwerp is mij te gek. Verder ben ik woonachtig in Dordrecht alwaar ik in 1978 ook ben geboren.

Terug naar m’n lijfspreuk, ik vind het super leuk en uitdagend nu deel uit te maken van het gemoedelijke en professionele team van Haviq. Ik hoop hier ook enorm veel te leren, van elkaar, met elkaar en voor elkaar!