Een grote passie voor het welzijn van anderen. Dankbaar dat ik middels mijn werk als orthopedagoog, mij kan en mag inzetten voor mijn medemens; voor deze prachtige maar ook kwetsbare doelgroep. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe leermogelijkheden. Dit kan zijn aan de hand van het lezen van boeken, gesprekken voeren, activiteiten, maar vooral ook middels zelfreflectie. Gedreven om mijzelf te blijven ontwikkelen, om zo weer terug te geven aan de wereld om mij heen. Een natuurmens, met een groot hart voor dieren en het milieu. Ik hou van bewegen (zoals klimmen, yoga, wandelen), bordspelletjes (het liefst een strategisch denkspel), en oprechte gesprekken over boeiende onderwerpen.

Middels mijn stage bij Yoi Orthopedagogiek & Trainingen ben ik sinds januari 2019 betrokken bij Haviq, en ben ik sinds juli 2019 ook werkzaam als vaste drager van het ‘Hart voor IQ’.
Haviq staat voor mij, naast het ‘hart voor iq’ dragen, voor warmte, authenticiteit, verbinding en ontwikkeling. (H)erkenning, zowel voor de doelgroep als met de doelgroep.

Verbinding en vertrouwen staan voor mij centraal in mijn werk: middels een oprechte verbinding, een vertrouwensband opbouwen. Op jouw eigen tempo, jouw grenzen respecterende, samen werken aan jouw doelen. Zodat jij met al het potentieel waar je over beschikt, jezelf volledig kan (blijven) ontplooien.