Een grote passie voor het welzijn van anderen. Dankbaar dat ik middels mijn werk als orthopedagoog, mij kan en mag inzetten voor mijn medemens. Altijd op zoek naar nieuwe leermogelijkheden. Dit kan zijn aan de hand van het lezen van boeken, gesprekken voeren, activiteiten, maar vooral ook middels zelfreflectie. Gedreven om mijzelf te blijven ontwikkelen, om zo weer terug te geven aan de wereld om mij heen. Een natuurmens, met een groot hart voor dieren en het milieu. Ik hou van bewegen (zoals klimmen, yoga, wandelen), bordspelletjes (het liefst een strategisch denkspel), en oprechte gesprekken over boeiende onderwerpen.

Haviq staat voor mij voor warmte, authenticiteit, verbinding en ontwikkeling. Ontwikkelen doe je samen, je omgeving als spiegel – in de reflectie een uitnodiging om te onderzoeken wie jij bent, wat in jou leeft.

Wellicht heeft jouw spiegel tot dusver geen volledig adequate reflectie kunnen geven van jou als persoon. Hierdoor is deze beslagen, mist er een stuk, of misschien is deze zelfs gebarsten door dingen die je hebt meegemaakt. Daarom staat Haviq voor mij ook voor (h)erkenning – het bieden van een onbeslagen weerspiegeling, waardoor jij jouw ‘zijn’ verder kan (her)ontdekken. Samen, want je hoeft het niet alleen te doen.

Verbinding en vertrouwen staan voor mij dan ook centraal in mijn werk: middels een oprechte verbinding, een vertrouwensband opbouwen. Waar ik in het verleden mij bij Haviq ook bezig hield met begeleiding en behandeling, voer ik momenteel alleen diagnostiek uit. Dit maakt dat de tijdsspanne om een vertrouwensband op te bouwen zeer kort is, wat de verbinding des te belangrijker doet maken. Met oprechte aandacht ben ik dan ook nieuwsgierig naar jou als persoon. Kijkend naar gedrag als aanknopingspunt aan de oppervlakte, om vanuit daar dieper te kijken naar de onderliggende stromen. Maar altijd met het doel om erachter te komen wat nodig is, zodat jij uiteindelijk weer op je eigen koers verder kan varen.