Een grote passie voor het welzijn van anderen. Dankbaar dat ik middels mijn werk als orthopedagoog, mij kan en mag inzetten voor mijn medemens. Altijd op zoek naar nieuwe leermogelijkheden. Dit kan zijn aan de hand van het lezen van boeken, gesprekken voeren, activiteiten, maar vooral ook middels zelfreflectie. Gedreven om mijzelf te blijven ontwikkelen, om zo weer terug te geven aan de wereld om mij heen. 

Het liefst begeef ik mij in de natuur en dan met name in het bos. In deze omgeving zijn, wakkert zowel rust als levendigheid in mij aan. In de stedelijke omgeving waarin ik woon (Rotterdam), probeer ik zo veel mogelijk de natuur op te zoeken. Regelmatig geniet ik van hoe ‘de kleine dingen’ mij hierin kunnen laten verrassen. Verder kan je mij elke dag aan de wandel vinden met mijn hond en zoek in wekelijks aanvullende beweging op (yoga, fitness, klimmen). Naast de warme contacten met collega’s op werk, geniet ik in mijn vrije tijd van tijd doorbrengen met mijn partner, vrienden en familie.  

Werken bij Haviq staat voor mij voor warmte, authenticiteit, verbinding en (ruimte voor) ontwikkeling. Al sinds het eerst bestaansjaar van Haviq ben ik onderdeel van het team geweest als (stagiair) orthopedagoog, waarbij de organisatie voor mij vanaf begin af aan als een ‘warm bad’ heeft gevoeld en zo nog altijd voelt! Ontwikkelen doe je samen, je omgeving als spiegel – in de reflectie een uitnodiging om te onderzoeken wie jij bent, wat in jou leeft. Als behandelaar, diagnosticus, trainer, collega, maar bovenal als mens, kijk ik naar gedrag als aanknopingspunt aan de oppervlakte, om vanuit daar dieper te kijken naar de onderliggende stromen die ons doen bewegen, of juist tot stilstand brengen. 

Bij kinderen, jongeren, ouders en volwassenen die bij Haviq komen, zie ik dat er altijd wel (een periode) in het leven is geweest waarin deze spiegel geen volledig adequate reflectie heeft kunnen geven van jou als persoon en/of deze spiegel door ingrijpende gebeurtenissen is gebarsten, beslagen of vervormd. Dit heeft effect op de (diepere) verbinding die je met anderen kunt voelen, maar vooral ook met jouw meest volledige zelf. Daarom staat Haviq voor mij ook voor (h)erkenning: het bieden van een onbeslagen weerspiegeling, door je handvatten te bieden waarin jij jezelf kan (her)ontdekken. Samen onderzoeken wat nodig is, zodat jij uiteindelijk weer op je eigen koers verder kan varen!