Ik ben Kim Jovanovic-Koreman, getrouwd met de leukste en liefste man. Samen hebben wij twee lieve en eigenwijze kinderen. Eigenwijs in positieve zin des woord. Nieuwsgierig en niet voor één gat te vangen.
Ik ben een bedreven, vrolijke en down to earth docent in het voortgezet- en basisonderwijs. Lesgeven doe ik nog steeds met veel liefde en plezier, in zowel de vakken geschiedenis en maatschappijleer als in het vak lichamelijke opvoeding. De spreuken ‘Carpe Diem’ (pluk de dag) en ‘geniet van het leven’ zijn op mijn lijf geschreven. Dit, omdat ik elke nieuwe dag zie als een dag vol met nieuwe kansen en mogelijkheden.

Ik krijg ontzettend veel energie van om te werken als talentbegeleider. Op deze manier kan ik, samen met een professioneel en leuk team, een fijne en inspirerende plek creëren waar jongeren zich veilig voelen en zich daardoor op hun eigen manier verder kunnen ontwikkelen en ontplooien. Het leukste in mijn werk vind ik het coachen en begeleiden van jongeren. Op deze manier krijgt de jongere de aandacht die hij of zij verdient. Belangrijk vind ik om te kijken naar wat jongeren wel kunnen en waar hun interesses liggen, om van daaruit verder te kunnen groeien. Iedereen moet de mogelijkheid hebben om zichzelf op zijn of haar eigen wijze te mogen ontwikkelen en ontplooien. Ik ga graag in gesprek met de jongeren. Ik kan mij eenvoudig verplaatsen in hun belevingswereld. Vanuit het aangaan van het dialoog ben ik in staat de jongere te motiveren en te stimuleren om zichzelf te onderzoeken en nieuwsgierig op te stellen en zo grenzen te kunnen verleggen.