Getrouwd met een knappe dierenarts en moeder van een leergierige, sportieve jongen en een muzikale, creatieve meid. Daarnaast ben ik ontzettend nieuws- en leergierig. Ik heb een overschot aan energie welke ik graag steek in nieuwe plannen bedenken en uitvoeren, lezen, schrijven, puzzelen, fröbelen en zo verder. Aikido is één van mijn grote passies, een Japanse krijgskunst waarvoor ik de hele wereld over reis om te trainen bij gerenommeerde leraren. Je kunt me ook elke week in onze eigen dojo vinden waar ik train en lesgeef.

In 2007 richtte ik Yoi Orthopedagogiek & Trainingen op. Vanuit de gedachte; ‘als je denkt dat het anders, beter kan, dan moet je het zelf gaan doen’. Voor die tijd en tussendoor heb ik nog een heleboel ervaring opgedaan. Wil je precies weten wat ik allemaal gedaan heb in mijn werkende leven, dan kun je het beste een kijkje op mijn LinkedIn profiel nemen. En omdat ik hou van nieuwe uitdagingen, sprak het woest, wilde plan van Dorien me onmiddellijk aan.
Dit abstracte plan is inmiddels een concrete en bloeiende werkelijkheid!

In mijn werk vind ik het belangrijk om de persoon tegenover me serieus te nemen in zijn of haar probleembeleving. Het ‘waarom’ snappen doet ertoe, er mee om leren gaan nog meer. Vanuit een positieve instelling kijk ik altijd naar mogelijkheden; wat wel. Samen gaan we op zoek naar doelen die wenselijk én haalbaar zijn. En ondertussen heb ik ook nog eens heel mooie gesprekken. Super gaaf werk toch?!