Het out of the box-brein. Zo kun je wellicht datgene noemen waar mijn passie naar uitgaat. Ik heb een grote fascinatie voor de hersenen in combinatie met menselijk handelen. Ik zie het als een uitdaging om voor diegenen die niet binnen het standaardplaatje passen, de vertaalslag te maken tussen hun normaal en het reguliere ‘normaal’. Als ik ze naar meer zelfinzicht kan begeleiden maar het mij ook lukt om voor hun omgeving te ondertitelen welke behoeften ze hebben, kan ik écht met een fijn gevoel naar bed.

Ik ben breed geïnteresseerd en streef altijd naar nét iets meer. Als je iets afrondt is er altijd wel weer een nieuw project te vinden. Na een bachelor Orthopedagogiek ben ik voor de master Educational science gegaan. Twee jaar later was ik echter toch weer terug op de universiteit voor een tweede master in Orthopedagogiek. De combinatie van deze twee richtingen is voor mij heel waardevol bij het werken met ontwikkelende kinderen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te creëren en te leren. Vaak is mijn enthousiasme zo groot dat ik alweer een nieuwe hobby heb voordat ik de vorige écht onder de knie had. Veel interesse heb ik voor dingen die afwijken van hoe ons ‘normaal’ het graag ziet. Ik vind het altijd leuk om nieuwe manieren te leren om naar eigenaardigheden te kunnen kijken. Ik ben graag onder de mensen en daarnaast ben ik dol op kennis, weetjes, taal en verhalen. Verhalen zien, lezen, schrijven, beleven. Gekke verhalen of verdrietige verhalen. Maar ook alledaagse verhalen over mensen en wat zij hebben meegemaakt. Daarnaast vind ik het leuk om een beetje wegwijs te worden in vreemde talen en probeer ik nu bijvoorbeeld wat Spaans en Zweeds onder de knie te krijgen.

Binnen HavIQ zie ik dezelfde passie, nieuwsgierigheid en open manier van in het leven staan en ik vind het dan ook heel fijn dat ik deel mag uitmaken van dit team!