Het out of the box- ‘zijn’ en brein. Zo kun je wellicht datgene noemen waar mijn passie naar uitgaat. Ik heb een grote fascinatie voor de (anders) ontwikkelende hersenen in combinatie met menselijk handelen. Ik zie het als een uitdaging om voor diegenen die niet binnen het standaardplaatje passen, de vertaalslag te maken tussen hun normaal en het reguliere ‘normaal’. Als ik ze naar meer zelfinzicht kan begeleiden maar het mij ook lukt om voor hun omgeving te ondertitelen welke behoeften ze hebben, kan ik écht met een fijn gevoel naar bed. Binnen mijn werk bij Haviq houdt dat in dat ik mij met name verdiep in het ‘dubbel bijzondere’ plaatje. Hoogbegaafdheid in combinatie met neurodiversiteit en/of (ontwikkelings)trauma. Daarnaast ben ik buiten Haviq om werkzaam in de begeleiding van kinderen met een ontwikkelingsachterstand in combinatie met onder andere autisme spectrum problematiek en doe ik geregeld vrijwilligerswerk met deze doelgroep.

Ik ben breed geïnteresseerd en streef altijd naar nét iets meer. Als je iets afrondt is er altijd wel weer een nieuw project te vinden. Na een bachelor Orthopedagogiek ben ik voor de master Educational Science gegaan binnen de pedagogische wetenschappen. Twee jaar later was ik echter toch weer terug op de universiteit voor een tweede master in Orthopedagogiek. De combinatie van deze twee richtingen is voor mij heel waardevol bij het werken met ontwikkelende kinderen en mijn rol als zorgcoördinator voor de @HOOOM-groepen. Daarnaast vind ik educatie en het delen van mijn kennis met andere professionals erg leuk, wat ik tot uiting kan brengen in mijn rol als stagebegeleider van de gedragswetenschappers maar ook binnen de Haviq academie. Het geven van workshops aan andere professionals en het creëren van cursussen voor leerlingen en leerkrachten is iets waarmee ik mij onder andere mee bezighoud.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te creëren en te leren. Vaak is mijn enthousiasme zo groot dat ik alweer een nieuwe hobby heb voordat ik de vorige écht onder de knie had. Ik doe momenteel aan Lindy Hop dansen en besteed veel tijd aan tuinieren. Veel interesse heb ik voor dingen die afwijken van hoe ons ‘normaal’ het graag ziet. Ik vind het altijd leuk om nieuwe manieren te leren om naar eigenaardigheden te kunnen kijken. Ik ben graag onder de mensen en dol op kennis, weetjes, taal en verhalen. Verhalen zien, lezen, bedenken, beleven. Daarnaast vind ik het leuk om een beetje wegwijs te worden in vreemde talen en probeer ik geregeld diverse dingen op te pakken, zoals Spaans, Zweeds en Japans. Echter geldt ook hier dat ik wellicht nét te snel overstap op iets nieuws 😉.

Binnen Haviq zie ik dezelfde passie, nieuwsgierigheid en open manier van in het leven staan en ik vind het dan ook heel fijn dat ik deel mag uitmaken van dit team!