Als gedreven, energieke en nieuwsgierige onderzoeker ben ik terecht gekomen bij het fijne en warme team van Haviq. Vanuit mijn achtergrond als ondernemer in drie verschillende vakgebieden ben ik weer toe aan een nieuwe uitdaging en mag mij met trots vanaf heden tot het Haviq team rekenen. Ik verzorg naast persoonlijke begeleiding en coaching ook trainingen in communicatie, bejegening, conflicthantering en omgaan met agressie.

Mijn grote voorliefde voor filosofie, psychologie, natuur en wetenschap en alle vragen die daaruit voortvloeien houden mij graag bezig en vind het heerlijk om er tot in de late uurtjes over te discussieren. Daarnaast sport ik graag iedere dag en doe ik sinds een jaar aan yoga.

Ik ben getrouwd en heb een prachtige en lieve tienerdochter.
Ik sta open en nieuwsgierig in het leven, niets is voor mij raar en alles is interessant. Voor mij is het belangrijk dat iedereen kan zijn wie hij/zij is zonder zichzelf anders voor te hoeven doen omdat juist de verschillen en eigenheid het zo leuk en interessant maken. Door samenwerken, samen denken en elkaar uit te dagen in het zoeken naar oplossingen probeer ik obstakels uit de weg te nemen en om te zetten in nieuwe vaardigheden.