‘Niet denken in problemen, maar in oplossingen’. Dat is waar ik voor sta en wat ik ook hoop over te brengen in mijn werk als orthopedagoog. Daar waar sommige kinderen of jongeren vastlopen en geen oplossing zien, hoop ik samen met hen te zoeken naar deze oplossingen. Te kijken wat wél goed gaat, wat je wél kan en wat je wilt bereiken!

Vanuit mijn werkzaamheden als stagiair mocht ik bij Haviq blijven en ben ik vanaf heden werkzaam als orthopedagoog. Ik heb Orthopedagogiek gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en heb daar geen seconde spijt van gehad. Vanaf moment één wist ik dat binnen dit vakgebied mijn passie ligt en ben ik blij dat ik mijn loopbaan mag starten bij Haviq. Binnen mijn stage heb ik enorm veel geleerd van mijn collega’s, maar vooral ook van de kinderen en jongeren zelf, wat ik met trots meeneem in mijn werk als orthopedagoog. Vanuit deze basis, samen met mijn eigen ervaringen in bijvoorbeeld de schoolse setting, probeer ik zo veel mogelijk de verbinding te zoeken met de kinderen/jongeren die bij Haviq komen. Vanuit die mate van sensitiviteit hoop ik veel te bereiken en samen tot een oplossing te komen.

In mijn vrije tijd houd ik van koken, maar ga ik ook graag met mijn vriend of vriendinnen ergens wat eten. Daarnaast speel ik volleybal en vind ik het heerlijk om (op vakantie) naar het strand te gaan. Ook ga ik graag naar de bioscoop voor een Marvel-film en ben ik sinds kort gestart met het leren van de Spaanse taal.

Ik ben blij dat ik onderdeel mag zijn van een mooi team en hoop (samen met hen) verbinding te maken met en in te spelen op de behoeften van de kinderen en jongeren binnen Haviq.