5 november 2019

Theekransje voor moeders van hoogbegaafde kinderen

Met (hoogbegaafde) kinderen in huis is het nooit saai…😉 Er is altijd wel iets te doen, te regelen, te bespreken. Tijd voor jezelf is schaars. Zorg rondom de kinderen, wellicht gecombineerd met een (drukke) baan, vraagt veel van je. Hobby’s, tja, daar kom je nauwelijks aan toe. En de drukke decembermaand in aantocht maakt het niet veel beter. Hoe fijn is het dan om een ontspannen avondje voor jezelf te hebben en te genieten van oprechte aandacht, een heerlijke kop thee en lekkere hapjes??

Op woensdagavond 27 november van 19.30 tot 21.30 uur organiseert Haviq een theekransje, ditmaal speciaal bedoeld voor moeders van hoogbegaafde kinderen. Onder het genot van een kop thee of koffie met lekkere hapjes is er gelegenheid om op een luchtige en ontspannen manier met andere moeders ervaringen uit te wisselen. Deze avond zal er ook een creatieve activiteit op het programma staan. In de aanloop naar de drukke decembermaand ga je een (kerst-)kaart voor jezelf en / of voor je kind(eren) maken en schrijven. Wat wens jij jezelf of je kind voor het nieuwe jaar? Net voor de feestdagen ontvang je dan een leuke verrassing in de brievenbus!

Kosten voor deze gezellige avond bedragen € 15,00. Aanmelden kan tot en met 22 november door een berichtje te sturen naar info@hartvooriq.nl. Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers.