9 januari 2019

Theemoment voor jongeren van het VO

2019 is net begonnen…Onze agenda’s zitten zo vol dat de tijd voorbij lijkt te vliegen. We maken in 2019 vast ook weer genoeg mooie dingen mee, beleven speciale momenten die we ons graag blijven herinneren. Bijzondere herinneringen vragen om een bijzondere manier van bewaren!

In dit theemoment speciaal voor jongeren van het voortgezet onderwijs gaan we een memory jar maken. We kletsen, drinken thee (of iets anders) en snoepen van de lekkernijen. En maken een mooie fles of pot waar we de bijzondere momenten van dit nieuwe jaar in kunnen bewaren. Een tastbare herinnering, en fijn om weer eens terug te lezen als je je bijvoorbeeld even wat minder fijn voelt. Het teruglezen van die momenten bezorgt je vast en zeker weer een glimlach op je gezicht!

Wil jij ook een ontspannen moment voor jezelf, waarbij gezelligheid, oprechte aandacht en jezelf zijn voorop staan? Geef je dan snel op voor dit theemoment! Heb je alvast één mooi moment om in je memory jar te bewaren😉

Het theemoment vindt plaats op woensdag 13 februari 2019, van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten bedragen € 12,50. Graag vooraf aanmelden via info@hartvooriq.nl  Na betaling is je plekje dan definitief.

Ik kijk er naar uit om samen met jou één van die mooie momenten van 2019 te beleven!