Gedragswetenschapper (Orthopedagoog of Psycholoog)

Stichting Hart voor IQ (Haviq) heeft hart voor kinderen en jongeren met een hoog IQ. Wij zijn hét expertise- en ontmoetingscentrum voor hoogbegaafdheid in de regio Zuid-Holland-Zuid. Momenteel zijn we op zoek naar twee gedragswetenschappers, die ons team kunnen komen versterken. Voldoe jij aan het profiel en heb je passie voor hoogbegaafde kinderen en jongeren? Dan willen wij heel graag met je kennismaken.

Bekijk de vacature

Open sollicitaties

Haviq biedt gespecialiseerde begeleiding en behandeling aan een specifieke doelgroep. Omdat we voor dit specialistische werk de juiste mensen met de juiste kwalificaties nodig hebben, plaatsen wij heel gericht vacatures voor de verschillende functies. Het sturen van open sollicitaties heeft in dit opzicht geen meerwaarde.

Stageplaatsen

Haviq biedt stageplaatsen voor studenten van onder andere de opleidingen Orthopedagogiek en (Toegepaste) Psychologie. Voor het cursusjaar 2024 – 2025 zijn de beschikbare stageplaatsen inmiddels gevuld.

Niets groots in de wereld werd bereikt zonder passie

Als je écht iets wilt bereiken, kun je niet zonder passie. Bij ons staat passie voor hoogbegaafde kinderen en jongeren voorop. Onze missie is om voor hen een flexibel aanbod op maat te creëren. Zo willen we bijdragen aan de maximale ontplooiing van hun talenten en die van onze collega’s.

Hart voor IQ (Haviq) is ontstaan uit de passie voor begaafde tot zeer begaafde kinderen en jongeren. We zijn anders dan andere vergelijkbare organisaties. We denken heel graag in mogelijkheden en kansen. Zowel in de richting van onze cliënten en hun ouders als in de richting van onze collega’s. We denken voortdurend buiten de kaders. Gaan dichtbij de kinderen en jongeren staan om te doen wat bij hen past en een beweging in gang te zetten. Haviq staat voor ‘Hart voor IQ’, maar ook voor ‘Hart vóór IQ’. De ‘zijns-kenmerken’ zijn wat ons betreft veel belangrijker dan intelligentie.

Onze kernwaarden zijn verbinding, passie en oprechte aandacht. In het werk, naar elkaar en naar onze cliënten en hun ouders. Je komt bij ons te werken in een warme, huiselijke omgeving met een leuk team enthousiaste en passievolle collega’s. Uitdagend is dat je met zeer begaafde kinderen en jongeren werkt, waardoor je flink de diepte in kan. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en autonomie. Het tempo ligt hoog. We zijn een jonge, informele en snelgroeiende organisatie. Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We willen leren en verbeteren waar nodig en hebben dan ook een echte groei-mindset.

We kijken binnen de organisatie waar jouw kwaliteiten het beste tot uiting kunnen komen. Heb je bijvoorbeeld passie en talent om lezingen, workshops of trainingen te verzorgen, dan kun je binnen de Haviq Academie je hart ophalen.

Beschik jij over de benodigde kennis en ervaring en gaat ook jouw hart sneller kloppen van werken met hoogbegaafde kinderen en jongeren, dan willen wij heel graag met je kennismaken.

Hoe wij werken bij Haviq